Top.al është një rrjet social që ju ofron mundësinë të komunikoni me miqtë e juaj, të njoftoni miq të ri dhe të mësoni se çfarë mendojnë të tjerët për ju. Për të shfrytëzuar këtë faqe, ju duhet të identifikoheni ose të regjistroheni!


Shpesh femrat ankohen se meshkujt gënjejnë shumë dhe durojnë shumë pak. Edhe pse është......
vlerësimi: 25»
Me kalimin e moshes ndryshojne shume gjera edhe zgjedhja e partnerti.Ajo ndryshon......
vlerësimi: 25»
Mendoja se edhe un nje dit kam te drejt te gezohem e te perjetoj lumturin i besova......
vlerësimi: 23»

Ku ndodheni tani per momentin?

1. Ne shtepi
Meshkuj 38% (9 Vota)Femra 4% (1 Vota) 42% (10 Vota)
2. Ne kafe
Meshkuj 4% (1 Vota)Femra 4% (1 Vota) 8% (2 Vota)
3. Ne internet
Meshkuj 8% (2 Vota)Femra 4% (1 Vota) 13% (3 Vota)
4. Ne kinema
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
5. Ne avion
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
6. Ne ashensor
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 0% (0 Vota) 0% (0 Vota)
7. Ne makin
Meshkuj 8% (2 Vota)Femra 4% (1 Vota) 13% (3 Vota)
8. Ne butik
Meshkuj 0% (0 Vota)Femra 8% (2 Vota) 8% (2 Vota)
9. Tjeter?
Meshkuj 17% (4 Vota)Femra 0% (0 Vota) 17% (4 Vota)

Përgjigje: 24
Meshkuj - Meshkuj     Femra - Femra
Komente (5) »


Sondazhi është propozuar nga desada1.
Propozo sondazh të ri »


Nëse dëshironi të plotësoni sondazhin, ju duhet të identifikoheni.

Urime ditëlindjen:
TERI75 Mirelahetem triumfajvazi qendresa147
offline Raisa
Thank You - 10:52
desada1
Shiko të gjitha 10 pikët
Theedi123
per princeshen nga te fortet kom cik frik - 09:51
luli1
offline luli1
Shiko të gjitha 10 pikët
Drenisa
No comment baby! - 08:06
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
nexhiona
attractive real beauty - 10:47
dholidej
Shiko të gjitha 10 pikët
adar
offline adar
Congratulations 240 days - 10:44
offline vineta
Happy birthday let all your wishes come true !! - 10:42
offline Irmaaa
online saura
nje blet kena e dum shum - 21:23
Nuk ke profil?
Kërko njerëz
gjinia:
mosha:  
anëtarë online: 22 | kërkoni më shumë »
giovanoti
Maqedonia, Shkup
MISSTER-PEJON
Finlanda, Helsinki
loti20
online loti20
Kosova, Prishtinë


Çifti më i mirë
  7.83
Ditë sëbashku: 241
dholidej
adar
Video e promovuar
Gezuar te keqen vllai Le...
Gezuar te keqen vllai  Le plasin nga inati  Se baftjarit 12 i rri sahati