Top.al - ესაა სოციალური ქსელი და გაცნობის საიტი. მიმოწერა ძველ მეგობრებთან, ახალი ხალხის გაცნობა!
საიტის გამოსაყენებლად გთხოვთ შემოხვიდეთ სისტემაში ან დარეგისტრირდეთ!


amin
 Gjëja më e bukur në jet jan ata persona të cilët të duan e ndjejn kur ti ke dhimbje......
რეიტინგი: 30»
Babai, duke e ditur se djali i tij është tepër nevrik, i thotë djalit të tij: “Unë......
რეიტინგი: 13»
გამოკითხვა

Cfare do dhuroni per shen valentin?

1. Trendafila?
ბიჭები 13% (3 ხმა)გოგოები 0% (0 ხმა) 13% (3 ხმა)
2. Cokolata?
ბიჭები 9% (2 ხმა)გოგოები 9% (2 ხმა) 17% (4 ხმა)
3. Torte?
ბიჭები 0% (0 ხმა)გოგოები 0% (0 ხმა) 0% (0 ხმა)
4. Parfum?
ბიჭები 4% (1 ხმა)გოგოები 4% (1 ხმა) 9% (2 ხმა)
5. Qafore?
ბიჭები 4% (1 ხმა)გოგოები 0% (0 ხმა) 4% (1 ხმა)
6. Ndonje dhurate me speciale?
ბიჭები 4% (1 ხმა)გოგოები 0% (0 ხმა) 4% (1 ხმა)
7. Ndonje Leter?
ბიჭები 0% (0 ხმა)გოგოები 0% (0 ხმა) 0% (0 ხმა)
8. Tjeter?
ბიჭები 39% (9 ხმა)გოგოები 13% (3 ხმა) 52% (12 ხმა)

სულ ხმა მისცა: 23
ბიჭები - ბიჭები     გოგოები - გოგოები
კომენტარი (5) »


გამოკითხვა შექმნა მომხმარებელმა Dea-SlimShady.
შექმენი ახალი გამოკითხვა »


თუ გინდა გამოკითხვაში მონაწილეობის მიღება, სისტემაში უნდა შეხვიდე.

იუბილარები
RIHAN jimmyUK maradona10 Llapiani1
antooneta
ნახე ყველა 10 ქულა
ArTa29
offline ArTa29
- 18:08
offline amber
offline saura
. - 21:22
offline saura
Festa jone osht sot jo dje - 16:13
online Teo
offline saura
kjo mendova se do ishte dhurata me e mire ne kete dite , ne ate rrug qe po eci mos harro qe je dhe ti zmr :* - 16:18
offline saura
:- Borxhi rikthehet - 12:46
desada1
ნახე ყველა 10 ქულა
kalvi123
*YES* *HI* *HI* - 12:43
kalvi123
ნახე ყველა 10 ქულა
desada1
very nice women - 03:38
არ გაქვს ანგარიში?
ხალხის ძებნა
სქესი:
ასაკი:  
აქ ჩანს ხალხი, ვინც ამ წუთას შემოსულია საიტზე. (სულ 2).
შეგიძლია მოძებნო მეტი »

საუკეთესო წყვილი
  6.59
დღეები ერთად: 44
sabrikulta
sabrijed
დაწინაურებული ვიდეოები
Mariah Carey
Mariah Carey