To Top.al είναι ένα social network που προσφέρει την δυνατότητα να επικοινωνείς με τους φίλους σου, να γνωρίζεις νέου φίλους και να πέρνας καλά. Για να χρησιμοποιήσεις το site πρέπει είτε να συνδεθείς είτε να εγγραφής!


Ιστολόγια
E dini ca dhemb me shum?
Dhemb te mungoj dikush dhe mos te kesh fuqin ta nxirresh......
Bαθμολόγηση 18»
“Unë nuk mund të jem pjesë e një bote, ku burrat i veshin gratë si prostituta duke......
Bαθμολόγηση 12»
Një qenie njerëzore nuk është aq e paprekshme, saqë të mos ndiejë dhimbje dhe gëzim.Madje......
Bαθμολόγηση 10»
Një nga arsyet më të forta pse Shqipëria vazhdon të ekzistojë dhe të mbahet në këmbë......
Bαθμολόγηση
Δημοσκόπηση

Për ç'farë keni studiuar, studioni apo do të donit të studionit?

1. Ekonomi, biznes, financë.
άντρες 9% (3 ψήφοι)γυναίκες 9% (3 ψήφοι) 18% (6 ψήφοι)
2. Mjeksi.
άντρες 3% (1 ψήφοι)γυναίκες 3% (1 ψήφοι) 6% (2 ψήφοι)
3. Juridik.
άντρες 6% (2 ψήφοι)γυναίκες 0% (0 ψήφοι) 6% (2 ψήφοι)
4. Gazetari.
άντρες 3% (1 ψήφοι)γυναίκες 0% (0 ψήφοι) 3% (1 ψήφοι)
5. Pedagogji.
άντρες 0% (0 ψήφοι)γυναίκες 0% (0 ψήφοι) 0% (0 ψήφοι)
6. Shkenca sociale.
άντρες 0% (0 ψήφοι)γυναίκες 6% (2 ψήφοι) 6% (2 ψήφοι)
7. Arkitekturë.
άντρες 6% (2 ψήφοι)γυναίκες 0% (0 ψήφοι) 6% (2 ψήφοι)
8. Psikologji, filozofi, sociologji.
άντρες 6% (2 ψήφοι)γυναίκες 3% (1 ψήφοι) 9% (3 ψήφοι)
9. Tjetër?
άντρες 42% (14 ψήφοι)γυναίκες 3% (1 ψήφοι) 45% (15 ψήφοι)

Απαντήσεις: 33
άντρες - άντρες     γυναίκες - γυναίκες
Σχόλια (4) »


Η δημοσκόπηση είναι προσφορά του χρήστη saura.
Πρότεινε μια νέα δημοσκόπηση »


Αν θέλεις να απαντήσεις αυτή την ψηφοφορία, πρέπει πρώτα να συνδεθείς.

Γενέθλια
durilela beni85 erio85 Nahi
HAPPY BIRTHDAY - 21:25
dholidej
Δες όλους τους 10 πόντους
MirlandaLanda
excellent photo greeting - 21:24
antooneta
Δες όλους τους 10 πόντους
djana
offline djana
Flm zemra shkelqen si cdo her - 16:33
HAPPY BIRTHDAY - 21:57
dholidej
Δες όλους τους 10 πόντους
adar
offline adar
Wowww beautiful, very beautiful - 21:55
saura
online saura
Δες όλους τους 10 πόντους
djana
offline djana
Pitti :* :* - 13:58
offline djana
online saura
bukuri - 12:16
desada1
Δεν έχεις λογαριασμό;
Αναζήτηση ατόμων
φύλο:
ηλικία:  
Online τώρα: 8
Εδώ είναι κάποιοι συνδεδεμένοι χρήστες (συνολικά 8).
Βρές περισσότερους »
KuShche
Kosova, Prizren
modelingboy
Kosova, Deçan

Καλύτερα Ζευγάρια
  7.38
Μέρες μαζί: 362
dholidej
adar
προωθημένο βίντεο
Skifterja zemres
Skifterja zemres