Top.al is a social network offering you an opportunity tocommunicate with your friends, meet new people and find out what otherpeople think about you. For using the site log in or register!
 7.43
X-m
offline X-m
 6.56
-Bora-


Blogs
Thuhet shpesh se midis një femre dhe një mashkulli nuk mund të ketë shoqëri të vërtet,......
rating: 54»
Ti je shume e cuditshme....
-e cuditshme?...pse?...
-Ke gjithcka qe nje femer enderron......
rating: 50»
Ne nje hulumtim ku pedagogët kanë pyetur adoleshentet, se çfarë do
të dëshironin......
rating: 38»
Poll

A MENDONI SE TOP.AL ESHTE ARGETUES PER TE GJITHE??? NESE PO PERZGJIDH ARSYEN .

1. PO , MENDOJ SE ESHTE ARGETUES,PASI ME PELQEN TE FOTOGRAFOHEM DHE KUR FOTOT E MIA VLERESOHEN DHE KOMENTOHEN ,NDIHEM MIRE.
Men 17% (22 Votes)Women 8% (11 Votes) 25% (33 Votes)
2. PO ,MENDOJ SE ESHTE ARGETUES, ME PELQEN TE KONTAKTOJ ME TE PANJOHUR DHE E GJEJ VETEN NE BISEDAT E OREVE TE VONA.
Men 12% (16 Votes)Women 3% (4 Votes) 15% (20 Votes)
3. PO ,MENDOJ SE ESHTE ARGETUES ,SEPSE PASIONI IM ESHTE TE SHKRUAJ, TE KRIJOJ JAM SHUME AKTIV/E NE KLUBIN E POEZIVE ,DHE KRIJIMIN E BLOGVE,ME PELQEN QE NJE PJESE TE BOTES TIME SHPIRTERORE E NDAJ ME MIQTE E MI/A.
Men 2% (2 Votes)Women 2% (3 Votes) 4% (5 Votes)
4. PO ,MENDOJ SE ESHTE ARGETUES,SEPSE ME PELQEN FAKTI QE NUMEROHEN SHIKIMET DHE JANE TE DUKSHME PER NE ,ME PELQEN TE NDIHEM I/E VEZHGUAR DUKE PARE EDHE SE CILI/A ME VEZHGON ME SHUME ,INTERESANTE.
Men 5% (7 Votes)Women 9% (12 Votes) 14% (19 Votes)
5. PO ,MENDOJ SE ESHTE ARGETUES, SEPSE MUND TE ZGJEDH PER "PERSON TE DASHUR" DIKEND PA E NJOHUR FARE DHE PA U PARAGJYKUAR NGA ASKUSH THJESHT SEPSE KOMUNIKIMI MES NESH ESHTE SHUME I EMBEL.
Men 11% (15 Votes)Women 3% (4 Votes) 14% (19 Votes)
6. JO , NUK MENDOJ SE ESHTE ARGETUES PER ARSYE TE NDRYSHME.
Men 17% (23 Votes)Women 10% (13 Votes) 27% (36 Votes)

Answers: 132
Men - Men     Women - Women
Comments (55) »


Poll is suggested by user tilatilushi.
Suggest new poll »


If you want to answer the poll, you have to log in.

Birthday kids
llapashtica Aalmira Bojk Qendressaa
10 points
palidenis
See all 10 points
saura
offline saura
bukuroshe o ylli *GIVE_H - 05:07
Real-Madrid-L
See all 10 points
nesanesa
- 00:28
meti3
offline meti3
See all 10 points
vlora22
Artiste bukur shum . - 00:22
Real-Madrid-L
See all 10 points
albannab
- 00:10
Real-Madrid-L
See all 10 points
fabifabiola
- 00:08
-Bora-
No account?
People search
gender:
age:  
On-line at the moment: 32
Below are some logged in users (total 32).
Search more »
fetushe
Gjermania, Stuttgart
fabifabiola
Shqipëria, Tiranë
majlindama
Shqipëria, Tiranë


Best couple
  5.98
Days together: 19
Sinan
besarta1
Promoted video
JULIAN GJOJDESHI - PSE (K...
JULIAN GJOJDESHI - PSE (Kenga Magjike 2014)
© 2014 Top.al - all rights reserved.